Medewerkers

Routebureau Groningen heeft voor de uitvoering van haar werkzaamheden opdracht verstrekt aan Stichting Landschapsbeheer Groningen. Wij stellen ons even aan u voor.

Riek Guikema

Riek Guikema

Riek is projectmedewerker bij Landschapsbeheer Groningen. Binnen het Routebureau onderhoudt ze de contacten met de wandelvrijwilligers. Ze stuurt de ca. 60 (!) vrijwilligers geregeld een route in de provincie Groningen, die hij of zij dan controleert. Dit gebeurt het gehele jaar door. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat de routes die op de website staan up-to-date blijven. Daarnaast onderhoud Riek de contacten met landeigenaren waarmee een boerenlandpadovereenkomst en een verzekering is afgesloten. Ook de kwaliteit van deze boerenlandpaden wordt door onze vrijwilligers jaarlijks gecontroleerd.

 

Anne Chardon

Anne Chardon

Anne is projectleider bij Landschapsbeheer Groningen. Zij is voor Routebureau Groningen bezig met de uitrol van het wandelnetwerk in de Kansrijk Groningen gemeenten, het beheer van de website, het plaatsen van foto's bij de routes en het opzetten en bijhouden van een GIS-database met verschillende routes.

Anita Pigmans

Anita Pigmans

Anita is projectmedewerker bij Landschapsbeheer Groningen. Zij werkt aan het wandelbestand dat op de vernieuwde website wandelen.groningen.nl komt. Daarnaast verwerkt Anita meldingen en foto’s van onze wandelvrijwilligers en plaatst zij de route van de week op onze facebook en twitter. Routebureau Groningen is bezig met het opzetten van een wandelknooppuntennetwerk. Anita is hiervoor het aanspreekpunt.

Jos Bosma

Jos Bosma

Vanaf 2015 is Jos Bosma regelmatig ingeschakeld om diverse klussen uit te voeren voor het Routebureau Groningen. Jos ondersteunt hierbij zowel de senior projectleider als de projectleider. Sinds september 2017 wordt Jos ingezet voor het Routebureau Groningen. Hij heeft daarbij de projectleiding over het project Routegebonden Recreatie Groningen en houdt zich bezig met nieuwe projecten en ontwikkelingen. 

Deel deze pagina